top of page

HEGE rOKSVÅG

GORDON

Hvem er Fotograf 

Hege Roksvåg Gordon

Etter lang erfaring og mange år i turistbransjen, var det ingen tvil lenger at jeg var klar for en ny utfordring. Å bruke den kreative siden ved meg selv, det hadde jeg lyst til. Å skape noe. Etter mange ideer om hva som kunne passe for meg, vandret tankene mine tilbake til en barndomsdrøm. Å bli fotograf.
 
Jeg var ikke store jenta da jeg tryglet min far om å få kjøpe mer film til fotoapparatet, slik at jeg kunne ta nye bilder. I 2009 begynte jeg på Fotofagskolen i Amsterdam og sluttet av med fotograf sertifikat i 2011. Gjennom hele studietiden min har jeg hatt oppdrag for både portrett og produkt fotografering.
 
"Ett bilde sier mer enn tusen ord" og det er opptil meg å fange det rette øyeblikket. En oppgave jeg brenner for. Jeg tar meg god tid til å bli kjent med kundene mine og deres personlige ønsker. Fotograferingen skal være en gøyal og minnerik opplevelse. Jeg påtar meg de fleste typer fotooppdrag. Fra portretter av alle typer i alle fasonger og farger, til små og mellomstore produkter. Jeg har også god erfaring i barnehage- og skolefotografering.
 
Jeg er fleksibel i forhold til tidspunkt eller valg av fotograferingssted. Ved fotografering hjemme hos kunder tar jeg gjerne med mitt bærbare studioutstyr.
Ta gjerne kontakt for å avtale fotografering eller for en uforpliktende samtale. Har du spesielle ønsker om fotografering ta også gjerne kontakt.

Galleri

bottom of page